Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Urheilijan ravitsemusneuvonta

Ravitsemusneuvonnalla pyritään yleensä pysyviin ruokavaliomuutoksiin. Vain pysyvillä muutoksilla voidaan saavuttaa pysyvää hyötyä ja pysyviä tuloksia.

Ravitsemusneuvonnassa ei laadita orjallisesti noudatettavia ravinto-ohjelmia, vaan neuvonnan tavoitteena on auttaa urheilijaa opettelemaan ja perusteellisesti omaksumaan miten hän voi käytännössä itse koostaa itselleen mieluisan, toimivan ja tarkoituksenmukaisen ruokavalion.

Olli Ilander, ETM (ravitsemustiede), urheilu- ja liikuntaravitsemuksen asiantuntija

Olen syntyperäinen Porvoolainen Olli Ilander, koulutukseltani elintarviketieteiden maisteri (ETM, ravitsemustiede) Helsingin yliopistosta. Olen erikoistunut urheilu- ja liikuntaravitsemukseen. Olen toiminut ravitsemusasiantuntijan ammatissa jo lähes parikymmentä vuotta. Toimenkuvaani kuuluu kouluttaminen, kirjoittaminen ja urheilijoiden ravitsemusvalmennus.

Ravitsemusluennot ja yksilöllistä ravitsemusneuvontaa

Luennoitsijana minua työllistävät esim. Fysioline / FAF ja Folkhälsan / FISAF, joille olen vetänyt Personal Trainer- ja ravitsemusvalmentajakoulutuksia jo toistakymmentä vuotta. Lisäksi luennoin esim. urheiluseuroille, yrityksille hyvinvointiaiheesta ja urheiluopistoissa valmentajan ammattitutkintoa, liikunnan ammattitutkintoa ja muita tutkintoja suorittaville.

Yksilöllistä ravitsemusneuvontaa olen antanut koko työurani ajan. Vuosina 2012–2014 pidin vastaanottoa, Dextra Munkkivuoren Urheiluklinikan yhteydessä. Asiakkainani on vuosien varrella ollut lukuisia maamme eturivin huippu-urheilijoita, mutta luonnollisesti myös alemmalla tasolla urheilevia ja nuoria urheilijalupauksia.

Olen kirjoittanut kolme tietokirjaa: Liikuntaravitsemus (VK-kustannus 2006), Nuoren Urheilijan ravitsemus – eväät energiseen elämään (VK-kustannus 2010) ja Liikuntaravitsemus – tehoa, tuloksia ja terveyttä ruuasta (VK-kustannus 2014). Kirjoitan säännöllisesti myös Juoksija- ja Hiihto-lehtiin.

Ajanvaraus

Vastaanotollani Porvoon Lääkärikeskuksessa olet asiantuntevissa ja kokeneissa käsissä. Voit varata ajan tutusta numerosta 019 5211 500. Palvelen myös ruotsiksi. Tervetuloa!

Porvoon Lääkärikeskuksen Sporttiklinikka

Olli toimii myös Porvoon Lääkärikeskuksen Sporttiklinikan tiimissä asiantuntijana. Lue lisää Sporttiklinikasta tästä.