Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Yläluomileikkauskampanja huhtikuu-kesäkuu

Porvoon Lääkärikeskuksessa on huhtikuun-käsäkuun aikana yläluomien kohotusleikkauskampanja. Kampanjan aikana saat yläluomileikkauksen hintaan:

lääketieteellisin syin         1 050 € *
esteettisin syin 1 302 €

* Jos kyseessä on lääketieteellinen haitta, KELA korvaa toimenpiteestä osan sairaudenhoitona.

Yläluomien kohotusleikkaus - Kenelle suositellaan?

Yläluomien ylimääräinen iho veltostuu iän myötä. Muutos tapahtuu hitaasti ja vaatii korjausta viimeistään silloin, kun se rajoittaa näköä ylä- ja sivusuuntiin. Yläluomien ylimääräinen iho tekee usein myös silmät väsyneen näköisiksi. Jos silmäluomet tuntuvat painavilta ja otsaa joutuu nostamaan jatkuvasti, on syytä hakeutua lääkärin vastaanotolle.

Yläluomien kohotusleikkaus eli yläluomien blefaroplastia on yksi suosituimmista plastiikkakirurgisista leikkauksista. Se on myös tavallisin miehille tehtävä plastiikkakirurginen leikkaus. Yläluomileikkaus piristää ulkonäköä ja poistaa roikkuvan ihon aiheuttaman näkökenttäpuutoksen. Leikkaus vähentää jonkin verran myös otsan ryppyisyyttä. Otsan jatkuvasta jännitystilasta aiheutuvat kivut lieventyvät tai poistuvat kokonaan. Luomien ja silmäripsien meikkaaminen helpottuvat merkittävästi.

Yläluomileikkauksen kulku

Yläluomileikkauksessa poistetaan yläluomen ylimääräistä, roikkuvaa ja poimuuntuvaa ihoa sekä sen alla olevaa pullottavaa rasvaa. Leikkaus tehdään Porvoon Lääkärikeskuksen leikkaussalissa paikallispuudutuksessa. Arpi sijoittuu luomipoimuun, jossa se jää näkymättömäksi.

Leikkaus kestää noin tunnin. Toimenpiteen jälkeen potilas saa kylmäpussit silmilleen ja hän lepäilee istuma-asennossa 1-2 tuntia leikkaussalin heräämössä. Tämän jälkeen hän voi kotiutua. Kylmähoitoa on syytä jatkaa kahden vuorokauden ajan kotona.

Yläluomileikkauksen jälkeinen kipu on melko lievää ja vahvoja kipulääkkeitä ei tarvita. Silmiä ei leikkauksen jälkeen peitetä, vaan näkökyky on tallella koko ajan. Ompeleet poistetaan viikon kuluttua. Ensimmäisen viikon ajan silmät ovat turvoksissa. Kaikkien mustelmien häviämiseen saattaa kulua noin kaksi viikkoa.

Jälkitarkastus on 6-12 kk kuluttua, jolloin arvet ovat usein hävinneet lähes näkymättömiksi.

Eroon roikkuvista yläluomista

Plastiikkakirurgimme Antti Koski arvioi yhdessä sinun kanssasi yläluomien korjausleikkauksen tarpeellisuudesta. Kun olet miettinyt asiaa kunnolla, varaamme sinulle leikkausajan. Yläluomileikkaukset suoritetaan Porvoon Lääkärikeskuksen leikkaussalissa.

Varaa aika yläluomileikkauksen arviointikäynnille

Voit varata ajan plastiikkakirurgin Antti Kosken arviointikäynnille tutusta ajanvarausnumerostamme 019 5211 500 tai nettiajanvarauksestamme.

Antti KoskiLT, Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri

 

100 % suomalainen yritys

Porvoon Lääkärikeskukselle on 4.4.2017 myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Tuottamamme palvelut ovat nyt myös virallisesti 100 % kotimaisia.

Punkit tulevat - rokotesarja kannattaa aloittaa jo nyt

Punkit tulevat lämmön myötä:

Puutiaiset ovat aktiivisia, kun ulkolämpötila on yli +5C. Näin ollen voidaan karkeasti todeta, että puutiaiskausi kestää Suomessa toukokuusta lokakuun loppuun. Vähän lämpimämmässä Keski-Euroopassa puutiaiskausi on usein pidempi.

Lue artikkeli punkeista tästä.

Miten rokotussarja toteutetaan:

 • Perusrokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Toinen annos annetaan 1-3 kuukautta ensimmäisen jälkeen. Kolmas annos annetaan 5-12 kuukauden päästä toisesta annoksesta.
 • Jos suojaa tarvitaan nopeasti, toinen annos voidaan antaa jo kahden viikon kuluttua ensimmäisestä. Myös tällöin kolmas annos annetaan 5-12 kuukauden päästä toisesta annoksesta.
 • Ensimmäinen tehosteannos suositellaan annettavaksi kolmen vuoden kuluttua ja seuraavat iästä riippuen kolmen – kymmenen vuoden välein, jos altistuminen TBE-virukselle edelleen jatkuu.

Ajanvaraus

Puutiaisaivotulehdus (TBE) rokotukset ajanvarauksella maanantaista perjantaihin klo 9.00-15.00. Ajan voit varata numerosta 019 5211 500.

Hinnat:

Ensimmäinen rokotuskäynti:

 • 1-15 vuotiaat: 72 euroa/henkilö
 • yli 16 vuotiaat: 73 euroa/henkilö

 

Jatkorokotukset:

 • 1-15 vuotiaat: 65 euroa/henkilö
 • yli 16 vuotiaat: 66 euroa/henkilö

(Hinnat sisältävät rokoteaineen, -käynnin ja muistutuspalvelun)

 

Uusi käsikirurgi aloittaa Porvoon Lääkärikeskuksessa

Iloksemme voimme taas ilmoittaa, että saamme uuden käsikirurgin lääkäritiimiimme. Käsikirurgia on myös uusi palveluala, jota Porvoon Lääkärikeskuksessa ole aiemmin ollut.

Käsikirurgian erikoislääkäri Matti (Masi) Mustaniemi aloittaa ensimmäisen iltavastaanottonsa ke 1.2. klo 15.30. Masin äidinkieli on suomi mutta puhuu sujuvasti myös ruotsia ja englantia. Masin erityisosaamisiin kuuluu mm:

 • Käden ja ranteen murtumat ja vammat
 • Ranteen tähystyskirurgia
 • Ranteen ja käden urheiluvammat
 • Käden ja ranteen kulumavammat ja sairaudet

Ajanvaraus

Masi pitää vastaanottoa keskiviikkoiltasin Porvoon Lääkärikeskuksessa ja hänen vastaanotolle voit varata ajan meidän nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse 019 5211 500.

Siirry nettiajanvaraukseen

 

Kauneuspäivä Porvoon Lääkärikeskuksessa ke 1.2

Porvoon Lääkärikeskuksessa järjestetään kauneuspäivää ke 1.2 klo 9-15. Olet silloin tervetullut juttelemaan meidän plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan Hannnamari Dietzin kanssa ikämuutosten- ja ihonhoidosta.

Varaa aika Hannamarin maksuttomalle konsultaatiovastaanotolle yksin tai ystävän kanssa ja saat mukaasi naamion!

Ajanvaraus

Varaa aikasi puhelimitse Hannamarin numerosta 050 3069160 tai nettiajanvarauksen kautta.

Exilis Elite RF saatavilla Porvoon lääkärikeskuksessa

Nyt suuren suosion saavuttanut Exilis Elite RF-radiofrekvenssi- ja ultraääniteknologiaan perustuva kasvojen kiinteytys ja vartalonmuokkaushoito on saatavilla Porvoossa vain Porvoon Lääkärikeskuksessa.

Hoito on palkittu viime vuonna parhaana ihonkiinteytyslaitteena Lontoossa. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Päivää voi jatkaa rajoituksetta. Hoidon tehosta ja turvallisuudesta on tehty myös lääketieteellinen tutkimus.

Lue lisää hoidosta:http://www.ihonkevythoitoklinikka.fi/palvelut/exilis-elite-rf-radiotaajuushoito

Tutustumistarjouksena Exilis Elite hoidot -30% normaalihinnoista.

Seuraavat Exilis Elite hoitopäivät ovat:

 • 25.1
 • 8.2
 • 22.2
 • 8.3

Tiedustelut hoidosta sairaanhoitaja Hannamari Dietz puh.050- 3069160.

Hannamarin muut palvelut