Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Varaa aika puhelimella tai netissä   

Voit varata ajan tutulle lääkärillesi tai terapeutillesi joko puhelimitse tai internetajanvarauksen kautta. Halutessasi autamme myös valitessasi uutta hoitosuhdetta. Jos haluat tiedustella Lääkärikeskuksen palveluista, ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse 019 5211 500.

Jos henkilötietosi tai yhteystietosi ovat muuttuneet, otathan yhteyttä puhelinajanvaraukseemme 019 5211 500. Potilasrekisterimme on yksityinen rekisteri, joka ei ole kytketty Väestörekisteriin.

Lauantaisin ja sunnuntaisin voit myös tulla walk-in tyylillä, eli kävelet vaan ovesta sisään jonoon ilman puhelin- tai nettiajanvarausta. Huomioithan että joudut odottamaan vuoroasi jonkun aikaa.

Huomioithan myös, että sähköpostitse ei ole mahdollista varata eikä perua vastaanottoaikoja.

Terveystarkastukset, toimenpiteet ja todistukset

Terveystarkastus-, toimenpide- tai todistusaikoja voit varata puhelimitse numerosta 019 5211 500. 

Terveystarkastusajanvarauksissa voit olla puhelimitse yhteydessä omaan työterveyshoitajaan soittoajalla ma–pe klo 12.30–13.00 Katso työterveyshoitajasi puhelinnumero tästä.

Askolan kunnan palveluseteliasiakkaat

Askolan kunnan palvelusetelien käyttäjät voivat varata aikoja puhelimitse numerosta 019 5211 500. Muista ottaa Kela-korttisi sekä palvelusetelisi mukaan kun tulet.

Esteen sattuessa

Esteen sattuessa pyydämme sinua perumaan aikasi puhelimitse tai internetin kautta viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa.

Huomioithan, että sähköpostitse ei ole mahdollista varata eikä perua vastaanottoaikoja.

Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä käyntimaksun.

Potilasrekisteri

Potilasrekisterimme on yksityinen rekisteri eikä se ole kytketty muihin rekistereihin (esim. Väestörekisteriin). Muistathan olla meihin yhteydessä jos yhteystietosi päivittyvät.

Ilmoittautuminen

Saapuessasi voit ilmoittautua joko aulassa olevan sähköisen ilmoittautumislaitteen avulla tai asiakaspalvelun henkilökunnalle.

Kelan suorakorvaus

Muistathan myös ottaa mukaan Kela-korttiasi kun saavut Porvoon Lääkärikeskukseen. Kela-korvaus vähennetään loppusummasta ennen maksua, kun sinulla on Kela-kortti mukanasi.