Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Joustoa maksuihin


Porvoon Lääkärikeskuksen Terveystili

Porvoon Lääkärikeskuksen Terveystilillä rahoitat hoitosi joustavasti, helposti ja järkevästi.

  • Käyttäessäsi Resurs Bank -rahoitusta, et maksa mitään Porvoon Lääkärikeskuksessa, vaan lasku tulee kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
  • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja ostokset voit maksaa ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja.
  • Ostokset voi maksaa myös kolmessa kuukaudessa ilman korkoa! Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4€/kk.
  • Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitetaan ainoastaan käsittelymaksun 4€/kk ja tilimaksun 35€.

 

Miten avaan Porvoon Lääkärikeskuksen Terveystilin?

Voit avata Terveystilin joko kotonasi internetin kautta (www.porvoonlaakarikeskus.fi) tai asioidessasi Porvoon Lääkärikeskuksessa kääntymällä vastaanottohenkilöstön puoleen. Lisätietoja saat tarvittaessa myös leikkausalihenkilökunnalta.

HUOM! Terveystili tulee avata ennen aloitettua hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta.

Täytä hakulomake huolella ja tarkista seuraavat asiat:

  • Henkilötunnuksesi on oikein
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)

MUISTATHAN LUKEA YLEISET JA ERITYISET TILIEHDOT ENNEN KUIN HAET LUOTTOA!
Löydät ehdot sivun alareunasta.

Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet maksamaan Porvoon Lääkärikeskukseen, muista ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme maksun.

Huom! Jos hakemus, tiliehdot tai rahoitustaulukko eivät aukea, varmista, että koneeseesi on asennettu Adobe Reader -ohjelma. Tarvittaessa sen voi ladata ja asentaa ilmaiseksi tästä.

Täytä hakemus

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa, lue yleiset sekä erityiset tiliehdot sekä tutustu esitteeseen:

Rahoitustaulukko

Rahoitusesite

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun: puh. 09 622 4308.