Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Neurologia

Neurologian erikoisalaan kuuluvat hermoston eli aivojen, selkäytimen, ääreishermojen ja lihasten sairauksien tutkimus ja hoito.

Tyypillisiä neurologisia oireita ovat päänsärky, huimaus, lihasheikkous, kömpelyys, vapina ja tunnottomuus. Neurologiset sairaudet voivat aiheuttaa havaintokyvyn, loogisen ajattelun tai muistin häiriöitä. Halvausoireet, puheen tai sen ymmärtämisen, lukemisen tai laskemisen häiriöt, tajunnanmenetys ja kouristukset voivat olla oireita neurologisista sairauksista.

Neurologisia sairauksia ovat esimerkiksi aivoverenkiertohäiriöt, migreeni ja muut päänsäryt, liikehäiriöt kuten Parkinsonin tauti, epilepsiat, muistihäiriöt kuten Alzheimerin tauti, MS-tauti, keskushermostokasvaimet ja -tulehdukset, ääreishermosairaudet ja lihas–hermo-liitoksen sairaudet.

Sinua hoitavat 

Teija Silén

LT, neurologian erikoislääkäri Lue lisää

Teija Silén

LT, neurologian erikoislääkäri

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti, espanja

Erityisosaaminen

LL 1988, neurologian erikoislääkäri. Yksityisvastaanotto vuodesta 1998. LT 2005. Erityisosaaminen: muistisairaudet, Parkinson, päänsärky, migreeni, unettomuus, huimaus, ajokyky-arviot. Liikennelääketieteen erityispätevyyteen kouluttautumassa.

Muuta

Ainoastaan teini- sekä aikuispotilaita, ei ADHD-potilaita.

VARAA AIKA: SIIRRY NETTIAJANVARAUKSEEN TAI SOITA 019 5211 500