Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Verisuonikirurgia

Juha Pitkänen tekee meillä suonikohjutaudin lasertoimenpiteet. Nämä toimenpiteet tehdään paikallispuudutuksessa, mutta anestesiahoitajan valvonnassa. Tarvittaessa puudutuksen tukena käytetään kipulääkkeitä.

Suonikohjujen vaahtoruiskutus

Suonikohjujen vaahtoruiskutushoito (skleroterapia) on suonikohjujen hoitomuoto, jossa laajentuneeseen, vialliseen laskimoon ruiskutetaan suonta tukkivaa ainetta. Kohjullinen suoni arpeutuu pois ja veri ohjautuu terveisiin suoniin korjaten näin laskimoiden vajaatoimintaa 

Toimenpiteeseen tarvitaan kaksiosainen käynti, ensimmäisellä käyntikerralla arvioidaan tilanne ja valitaan hoitomuoto. Toisella käyntikerralla tehdään varsinainen toimenpide, jos se on arviokerralla katsottu parhaaksi hoitomuodoksi.

Ennen varsinaista toimenpidettä asiakkaan tulee itse hankkia ja ottaa käynnille mukaan lääkinnälliset hoitosukat puristusluokkaa II avoimella varvasosalla. Sukkien tulee olla niin pitkät, että hoidettava suonialue peittyy täysin. Tarkemmat ohjeet sukkien hankkimisesta saat arviointikäynnillä.

Sinua hoitaa 

Juha Pitkänen

LL, thorax- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Lue lisää

Juha Pitkänen

LL, thorax- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri

Vastaanotto

Joka toinen maanantai

Erityisosaaminen

LL 1981. Kirurgian erikoislääkäri 1987. Thorax- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri 1990. 22 v suppean spesialiteetin vaativissa tehtävissä. Nykyään osastonylilääkäri. Kiinnostuksen kohteet: aneurysmat, kaulavaltimoahtauma, diabeettiset jalkaongelmat, alaraajojen laskimovapaa toiminta.

VARAA AIKA: SOITA 019 5211 500