Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Hieronta sopii kaikille

Hierontaan voi tulla milloin vaan ilman lääkärin lähetettä. Hieronta sopii kaikille. Meiltä saat ihan klassista hierontaa sekä myös raskausajan hierontaa ja vauvalle suunnattua hierontaa. 

Meiltä voit ostaa lahjaksi lahjakortti hierontaan, vaikka isänpäivä- tai äitienpäivälahjaksi tai joululahjaksi. Lahjakortti vauvahierontaan sopii hyvin kastelahjaksi tai kummilapselle lahjaksi.

Klassinen ja rentouttava hieronta

Hieronta auttaa, kun niska, selkä tai hartiat ovat jumissa, johtuen esimerkiksi päätetyöskentelystä tai työasennoista. Monet päänsärystä ja migreenistäkin kärsivät löytävät avun hieronnasta. Hieronta auttaa myös liikunnan aiheuttamiin lihaskireyksiin. 

Hieronta toimii kehossa kokonaisvaltaisesti. Sitä suositellaan rentouttamaan ja ennaltaehkäisemään kireyksiä - kun haluat vähentää stressiä ja apua lihaskipuihin. Kun on rento olo, myös keskittymiskyky paranee ja veri kiertää paremmin. 

Hierontaa äidille raskausaikana

Raskausajan hieronnan tavoitteena on rentouttaa ja helpottaa odottavan äidin oloa. Raskauden aikana voi ilmetä erilaisia kivistyksiä, kramppeja tai hartia- ja selkäkipuja. Mm. näitä vaivoja voidaan helpottaa hieronnalla. 

Vauvahieronta

Vauvahierontaa vauvan ilmavaivoihin tai koliikkiin. Hieronta vapauttaa myös kehossa rentouttavia ja rauhoittavia hyvän olon hormoneita. Vauvahieronnassa opit vauvahieronnan perusteet ja saat kotihoito-ohjeet vauvahierontaan.

Ota yhteyttä koulutettuun hierojaamme Minna Hyypiään ja kysy lisää:
019 5211 500, minna(at)hierontaporvoo.fi.

Lehti-artikkelit 

Lue Hierojat-lehden artikkeli "Hierojat saunan lauteilla" Minnasta tästä linkistä:

Hierojat-lehti Minna Hyypiä 2015

 

Koulutettu hieroja

Minna Hyypiä

Koulutettu hieroja Lue lisää

Minna Hyypiä

Koulutettu hieroja

Kielitaito

Suomi

Vastaanotto

Kolme päivää viikossa

Erityisosaaminen

Klassinen hieronta, raskausajan hieronta, raskaudenjälkeinen hieronta ja vauvahieronta

VARAA AIKA: SIIRRY NETTIAJANVARAUKSEEN TAI SOITA 019 5211 500