Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Footbalance Medical -pohjalliset

Jalan virheasentoja korjaavat Footbalance-pohjalliset avaavat meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tarjota parempaa ja edullisempaa hoitoa jalkaongelmista kärsiville. Footbalance Medical pohjalliset antaa luotettavan, nopean ja edullisen tavan tehdä yksilöllinen alaraaja-analyysi ja sen perusteella muotoillut pohjalliset. Istuvuuden voi tarkistaa samalla käynnillä, mikä säästää aikaa ja alentaa kustannuksia.

Ajanvaraus

Varaa aikasi puhelimitse 019 5211 500. Ei internet-ajanvarausta.

Miten analyysi toimii?

Jalat analysoidaan jalkapeilillä ns. podoskoopilla. Podoskooppi näyttää heijastinkuvassa jalan kuormitus- ja asentovirheet helposti. Podoskoopin analyysin perusteella voimme muotoilla pohjalliset yksilöllisesti sinulle. Lisäksi pohjallisiin rakennetaan tarpeen mukaan vielä pehmusteet ja yksilölliset kiilaukset ohjaamaan alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä.

 

Jalan ongelmiin erikoistuneet fysioterapeuttimme Heidi Niemi, Jani Räsänen, Nora Liljestrand ja Jari Tissari tekevät Footbalance Medical alaraaja-analyysin, jolloin tutkitaan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeratoja. Analyysin aikana he tarkastavat myös nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima sekä alaraajojen ja selän yhteistoimintaa. Tehdyn analyysin perusteella saamme tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista ja voimme näin muotoilla eri tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopivat pohjalliset. Pohjallisia löytyy eri jäykkyyksillä ja iskunvaimennuksella. Hoito-ohjelma saattaa sisältää myös manuaalista käsittelyä, erilaisia kivunhoitoja sekä yksilöllisen kuntoutus- ja seurantaohjelman.

 

 

 

Hinta

Tutkimukset ja hoito kuuluvat Kelan korvauksen piiriin, kun alaraajatutkimukseen tullaan lääkärin lähetteellä. Tällöin kela-korvaus on 6€. Katso hinta tästä.

 

Kenelle pohjalliset sopivat?

Kaikille aktiiviurheilijoille, paljon käveleville ihmisille ja lapsille yli 10 vuotta täyttäneet. Pienin pohjalliskoko on 34.