Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Seksuaalineuvonta

Mieltä painavissa, seksuaalisuutta koskevissa asioissa kannattaa hakea apua seksuaalineuvojalta. Yhdessä keskustellen pyritään luomaan myönteinen suhde omaan itseen ja omaan seksuaalisuuteen sekä mahdolliseen parisuhteeseen. Seksuaalineuvojan vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppanin kanssa. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikenikäisille, myös ikäihmisille, seksuaalisuushan on mukana kaikissa elämänvaiheissa.

Seksuaaliterapia

Seksuaalisuus on ihmisen ominaisuus, se on meissä läpi elämän. Hyvinvoiva seksuaalisuus tukee kokonaisvaltaisesti ja antaa elinvoimaa. Toisaalta, epätasapainoinen seksuaalisuus voi heijastua moniin eri elämän osa-alueisiin heikentävästi. Seksuaalisuuden äärellä ihminen on kaikkein paljaimmillaan sekä haavoittuvimmillaan. Sen vuoksi keskeneräiset tai käsittelemättömät kysymykset voivat ilmentyä erilaisina seksuaalisuuteen tai seksiin liittyvinä pulmina. Tarvitsemme kaikki tukea ja neuvoja seksuaalisessa kasvussamme. Eri elämäntilanteet korostavat tuen tarvetta, jolloin asioita voi olla tarpeen pohtia esimerkiksi seksuaaliterapiassa.

Seksuaaliterapiaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Sinua palvelevat

Heidi Niemi

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti, seksuaalineuvoja Lue lisää

Heidi Niemi

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti, seksuaalineuvoja

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Vastaanotto

1-2 päivää viikossa

Erityisosaaminen

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia, lantionpohjan toimintahäiriöt (virtsankarkailu, lantionpohjan alueen kipu), häntäluu mobilisointi, akupunktiot, Footbalance Medical pohjalliset.

Muuta

Seksuaalineuvonta (yksilö/pari). HUOM! nettiajanvarauksessa fysioterapian alla

VARAA AIKA: SIIRRY NETTIAJANVARAUKSEEN TAI SOITA 019 5211 500

Mari Päiväniemi

Seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja Lue lisää

Mari Päiväniemi

Seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja

Kielitaito

Suomi

Vastaanotto

joka toinen viikko

Erityisosaaminen

Vastaanotollani yritämme asiakkaiden kanssa löytää vastauksia mm. seksuaalisen halun muutoksiin, parantaa parien kommunikaatiota, pohdimme sukupuolten- ja seksuaalisuuden monimuotoisuutta.

Muuta

Työskentelen myös HUS:n Syöpäkeskuksen seksuaaliterapeuttina, joten syöpäsairauden ja hoitojen vaikutukset seksuaalisuuteen ovat tuttuja aiheita.

VARAA AIKA: SIIRRY NETTIAJANVARAUKSEEN TAI SOITA 019 5211 500