Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Fysioterapia ja kuntoutus

Jos vammat eivät haittaa, ne ennaltaehkäistään. Jos vammat antavat merkkejä, ne eliminoidaan fysioterapian avulla. Jos vammat estävät täysipainoisen harjoittelun, niitä kuntoutetaan, ja etsitään vaihtoehtoisia harjoittelumuotoja, yksilöllisesti.

Fysioterapeutin tehtävä on yhdessä urheilijan kanssa etsiä sopivia kuntoutusmuotoja erilaisissa vammoissa tai leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa. Fysioterapeutti tekee myös yhteistyötä lähettävän lääkärin kanssa aina tarvittaessa.

Fysioterapian avulla ennaltaehkäistään urheilussa syntyviä vammoja. On tärkeää, että urheilijan oireisiin ja vammoihin voidaan puuttua riittävän aikaisessa vaiheessa esimerkiksi yksilöllisen harjoitusohjelman ja manuaalisen terapian avulla. Samalla autetaan urheilijaa saavuttamaan hänen optimaalinen suorituskykynsä. Vamman tai tapaturman sattuessa ammattilaisen diagnoosiin perustuva kokonaisvaltainen hoito takaa parhaimman lopputuloksen niin, että kuntoutus käynnistyy tehokkaasti ja paluu urheilun pariin tapahtuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Ajanvaraus ja lisätietoa

Ajanvaraus ja lisätietoa saat puhelimitse 019 5211 500.

Sporttiklinikan tiimi

Iiro Välimäki, yleislääkäri, liikuntalääketieteeseen erikoistumassa
Carl Lybäck, LL, ortopediaan erikoistuva, kamppailulääket. cert. Amer College of Sports Med
Christer Lybäck, LT, kirurgi, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Heidi Niemi, fysioterapeutti
Nora Liljestrand, fysioterapeutti
Jari Tissari, fysioterapeutti