Varaa aikasi netissä
Tai soita 019 5211 500

Varaa aika netissä

tai soita 019 5211 500

Porvoon Lääkärikeskus

Porvoon Lääkärikeskus lukuina 2017

  • liikevaihto 4.2 milj. € (2016: 3,9 milj. €)
  • henkilökuntaa 38
  • lääkäreitä ja muita asiantuntijoita ammatinharjoittajina noin 90
  • käyntejä lääkärikeskuksessa noin 90 000

Yritys

Porvoon Lääkärikeskus on itäisen Uudenmaan johtava terveyspalveluyritys.

Vuonna 1972 perustettu lääkärikeskus tarjoaa monipuolisia, korkealaatuisia ja jatkuvasti ajantasaisia terveydenhuoltopalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille, kunnille ja yhteisöille.

Meillä työskentelee noin 70 lääkäriä; kokeneita yleislääkäreitä sekä useiden erikoisalojen edustajia. Palvelutarjontaamme täydentävät myös noin 15 muuta ammatinharjoittajaa: fysioterapeutteja, hieroja, kuulontutkija, seksuaali- ja psykoterapeutteja ja puheterapeutti. Henkilökuntaamme kuuluu 34 terveydenhuollon ammattilaista ja taloushallinnon henkilöä.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Seuraamme säännöllisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja keräämme aktiivisesti asiakaspalautetta, joka auttaa jatkuvasti parantamaan palveluamme. Yrityksen tavoitteena on taloudellinen kannattavuus, jotta voimme tarjota tarpeelliset resurssit jatkuvalle kehitykselle, paremmalle asiakaspalvelulle ja henkilökunnan hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiselle.

Haluamme edesauttaa toimialueemme edelläkävijänä osaamisellamme ja erinomaisella palvelulla asiakkaidemme terveyttä, työkykyä ja hyvinvointia.

Potilasasiamiehenä toimii vastaava hoitaja Marina Vuorela.

Arvot

Ammattiosaaminen. Ylläpidämme henkilöstön osaamista sekä tuemme jokaisen kehittymistä.

Palvelualttius. Kuuntelemme asiakkaan toiveita, sillä hänen etunsa mukainen toiminta on asiakaspalvelumme päätavoite. Palvelemme joustavasti ja ystävällisesti.

Inhimillisyys. Kohtelemme jokaista asiakasta kunnioittavasti ja huolehdimme hänestä kokonaisvaltaisesti. Pyrimme palvelemaan mahdollisuuksien mukaan jokaista omalla äidinkielellään ja tasavertaisesti.

Luotettavuus. Huolehdimme asiakkaan tietosuojasta ja käsittelemme potilastietoja luottamuksellisesti. Kohtaamme asiakkaan puolueettomasti ja pidämme lupauksemme.

Visiomme: Porvoon Lääkärikeskus on itäisen Uudenmaan johtava terveyspalveluyritys.

Missiomme: Edesautamme toimialueemme edelläkävijänä osaamisellamme ja erinomaisella palvelulla asiakkaidemme terveyttä, työkykyä ja  hyvinvointia.

Potilasrekisteri

Porvoon Lääkärikeskuksen potilasrekisteri on yksityinen rekisteri. Asiakkaat itse huolehtivat, että heidän tietonsa ovat päivitetty ja oikein. Rekisterimme ei ole kytketty muihin rekistereihin (esim. Väestörekisteriin).

Sertifioitua toimintaa

Porvoon Lääkärikeskuksen kaikille terveydenhuoltopalveluille  on myönnetty ISO 9001-2008 sertifikaatti.

Tutustu rekisteriselosteeseemme.